Win kaarten voor het Heartlandfestival 25 april 2015 Metropool, Hengelo (Ov)

 

Wil je twee tickets winnen voor dit prachtige festival stuur dan een mail naar info@bluesmoose.nl en misschien mag jij daar naar toe!!

Aangezien we bij Metropool een soort aangeboren liefde voor mooie Roots muziek hebben, moest het er maar eens van komen; een tof indoor Roots festival. In onze jaarlijkse agenda duiken ze her en der al vaker op: bluesbeulen, dolende troubadours, schurende soulslijpers en honky tonkende baardmannen. Zo mochten we de laatste jaren al grootheden als Steve Earle, The Jayhawks, Mary Gauthier, Seasick Steve, Hackensaw Boys, Blackberry Smoke, Slobberbone, Jimmy LaFave en Jason Isbell ontvangen in ons mooie pand.

Daarom begonnen we vorig jaar met iets waarvan we hoopten dat het een jaarlijkse traditie zou worden: het Heartland Festival. Meer dan Roots muziek alleen. Het hele pand ademde de sfeer van the Bayou. Lekker eten, een fijne DJ, top bands en een mooie platenmarkt. Tot in de krochten van Metropool kwam je muzikanten tegen voor live sessies en interviews. Kortom, een dag die bol stond van kwaliteitsmuziek vanuit het hart.

Guess what…Op 25 april doen we editie twee van Heartland! De hele avond serveren we weer het mooiste op het gebied van roots, country, americana, blues, soul en alles ertussenin waar een hart in zit. We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het festival. Iedere maand maken we nieuwe namen bekend!

Kaarten voor het Heartland Festival kosten 25 euro, maar voor de snelle beslissers hebben we een mooie early bird kaart voor €20,-. Die zijn er zolang de voorraad strekt, dus als je toch 25 april nu met dikke koeieletters (hahaha 😉 ) in je agenda aan het kalken bent wees dan geen dief van je eigen portemonnee en bestel ze via de gele ticketlink-knop hierboven. Zien we je op 25 april.

Welcome to Hengelo, welcome to the Heartland!

 

Dit bericht is geplaatst in Podcasts. Bookmark de permalink.