weet je het nog: de T-shirt wedstrijd?

We hebben al een prachtige inzending gekregen voor onze t-shirt ontwerp wedstrijd. Een hele mooie oldschool ingekleurde tekening, maar het idee erachter is echt geweldig. Alleen weten we niet wie hem gemaakt heeft. Er stond geen afzender bij.

Dus wie wil er onbedoeld waarschijnlijk onbekend blijven? laat effe weten wie je was.

anderen kunnen nog steed inzenden.

Na alle mooie woorden over ons bluesmoosefest en de vraag komt er een vervolg?, is de meest gestelde vraag aan ons geweest: Kan ik T-shirts van jullie kopen?”. In tegenstelling op de eerste vraag waar het antwoord binnenkort gegeven gaat worden moesten we op laatste vraag antwoordden: “Nee, we hebben geen t-shirts!”.

Echter nu zijn we zover dat we die wel willen gaan laten maken. Maar dan wel op zijn bluesmoose’. Goede kwaliteit shirtjes met kwaliteitsprint. Dus geen shirtjes die na 3 x wassen alleen maar gebruikt kunnen worden om aan je achteruitkijkspiegeltje gehangen te worden.
Kortom Kwaliteit!!
maar ja wat heb je aan kwaliteit als je niets hebt om er op te printen. Dus we zoeken een mooi design om erop te printen.
We boren dus onze creatieve luisteraars aan met een mooi design te komen.

Dat onze moose erop moet spreekt natuurlijk voor zich en natuurlijk de naam “bluesmoose”. een verwijzing naar ons internetadres is mooi. maar daarbuiten ben je helemaal vrij om je uit te leven. Enige humor maar ook ’n esthetisch grafisch ontwerp stellen we op prijs.

Uiteraard wordt je daarvoor beloond. niet vorstelijk hoor! ben je mal. Voor ons is bluesmoose ook een hobby. Maar je wordt vereeuwigd in het dagelijkse blues straatbeeld via de shirts en we zorgen er voor dat je natuurlijk een goede voorraad thuis bezorgd krijgt.

We willen Zwarte T-shirts laten maken en zgn Hoodies. (lekker warm voor de koude dagen.) borst print, rug print en armprint.

– hires ontwerp in psd formaat of ieder ander gangbaar formaat waar drukkers mee uit de voeten kunnen.
– ons logo moet erin voorkomen.
– www.bluesmoose.com (lekker internationaal)
– voorprint achterprint en armprint


wat zullen we zeggen dat de inschrijving sluit op 1 juli 2012. Ok aan de slag dan en help ons!!

mail het naar info@bluesmoose.nl

succes (hier is de moose, klik op beeld voor een vergroting!!)

Dit bericht is geplaatst in Podcasts. Bookmark de permalink.