Tommy Castro & the Painkillers – 7 september 2022

Na 14 jaar bluesmoose live (bluesmoose café) zetten we er effe een punt achter.
Geen live opnames meer. Wie weet wat we in de toekomst gaan doen maar op het moment is het effe genoeg.
Geen nood u kunt gewoon van Bluesmoose radio blijven genieten dat blijft gewoon doorgaan. Daarin spenderen we ruim aandacht aan nieuwe releases maar ook wat we in die 14 jaar te gast hebben mogen hebben blijven we op terug kijken. Pareltjes zaten daar tussen. Wat begon met een akoesties gitaartje in de studio met één simpel cameraatje eindigt met een 8 multicamera live registratie op 7 september. In de tussentijd hebben we 130 opnames gemaakt 3000 clips geproduceerd en hebben we 31.000 abonnees op ons Yt kanaal en is dat meer dan 15 miljoen maal bekeken. Dat was onze bijdrage om de blues en artiesten onder de aandacht te houden. Sommige Nederlandse bands hebben daar mooie buitenlandse tours aan over gehouden.
Welke opname was jullie favoriet?
Kom ons nog een keer de hand drukken, een jagermoostertje wegdrinken en genieten van het beste wat er momenteel in de blues op de Buhne staat. Tommy castro & the Painkillers.
speciaal voor deze gelegenheid hebben ze een kermis opgebouwd op het marktterrein dus kom je met de auto kun je die parkeren bij Aldi/Jan Linders. Tik in “spoorlaan” en loop die laatste 100 meter naar de pompweg 2b. de zaal van de comm ingang.

update 17:00 uur : Voor de late beslissers: Er zijn nog voldoende tickets aan de kassa. Kom dus gerust langs.

reserveer je ticket hier: klik op de naam.

Dit bericht is geplaatst in Podcasts. Bookmark de permalink.