Tickets

Bluesmoose opnames zijn gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage in “De Hoed”wordt echter zeer op prijs gesteld en komt ten goed aan de artiesten en de onkosten die daarvoor maken.

cafe bar de Comm wordt speciaal voor deze opnames omgebouwd tot “Bluesmoose café”. De ruimte is niet onbeperkt. In een aantal gevallen wanneer we verwachten tegen de maximale bezoekersaantal op te lopen kunne kaarten online gereserveerd worden. Dat geeft ons een redelijke inschatting hoe druk het wordt.
Mocht we snel onze maximale reserveringen bereiken kunnen we nog altijd besluiten uit te wijken naar een grotere venue. Dit is in het verleden als een vaker gebeurt. Houd daarom altijd onze website in de gaten.

Bij akoestiese optredens waarbij een rustige en luistervolle zaal een voorwaarde is hebben we tegenwoordig een aangepaste setting. er worden dan een 30 a 40 tale zitplaatsen gecreeerd vlak voor de artiest. dat geeft een lekker close gevoel en er kunnen wat meer mensen in en is een wat rustigere setting. Bij de opnames is het sowieso van belang dat het “geroezemoes” beperkt blijft.

hieronder kunt u reserveren