Tickets winnen voor de Dutch Blues Challenge?

wil je twee kaarten winnen voor de Dutch Blues Challenge op zondag 2 oktober te Nieuw-Vennep ?

Luister dan volgende week vrijdag naar Bluesmoose radio. onze 600e uitzending.
We mogen 2 kaarten verschenken.

Aangezien de Dutch Blues Foundation is gelieerd aan de Amerikaanse Blues Foundation gaan de band en de solo/duo-act die de meeste punten in de wacht slepen op deze Dutch Blues Challenge, uitkomen voor Nederland tijdens de prestigieuze International Blues Challenge in Memphis (USA). Daarnaast wordt de band ook uitgezonden naar de European Blues Challenge in Berlijn (Duitsland) en treden ze op tijdens het Moulin Blues Festival in Ospel en Blues in Wijk te Wijk bij Duurstede. De Dutch Blues Challenge geeft bluesmuzikanten hiermee een extra duwtje in de rug naar meer bekendheid en richting de grotere (inter)nationale podia. De Challenge wordt bijgewoond door programmeurs, festivalorganisatoren, managers en platenlabels. Alle blues-acts staan in de spotlight, maken nieuwe contacten en vergroten hun kans om gezien en geboekt te worden.

Vanaf 15:00 uur ’s middags zullen de bands en solo/duo muzikanten in willekeurige volgorde hun opwachting maken om aan deze deskundige jury te laten zien wat ze in huis hebben. De jury beoordeelt hen op basis van vastgestelde criteria en let op muzikale vaardigheden, uitstraling, uitspraak en niet in de minste plaats bluesinhoud.

De bands en de solo/duo muzikanten zijn:

Bands:
Mariëlla Tirotto & the Blues Federation
John F. Klaver Band
Deep & the Dudes
Bradley’s Circus
Robbert Fossen & Bobby’s Teardrops
JB’s BluesCrew
Mike & the Mellotones
Fat Harry & The Fuzzy Licks

Solo/Duo’s:
The Mudbirds
Ben Bouman
David Savage

De Dutch Blues Challenge is één van de programma’s van de Dutch Blues Foundation. De Dutch Blues Foundation is opgericht in oktober 2009 ter promotie van de bluesmuziek en bluesmusici. Meer informatie is te vinden op www.dutchbluesfoundation.com.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.