Tickets Bruce Katz band ft Giles Robson maandag 15 november 2021 – seated coronaproof 1,5 meter. UPDATE

Na de persconferentie van gisteren zijn wij bezig om de opnames van Bruce Katz en Giles Robson zoals gepland door te laten gaan. Daarover wordt momenteel gesproken.

we kunnen u alvast verklappen dat het verplicht zitten is op 1,5 meter en met een verplichte QR check maar met een gesloten horeca gedeelte.

maar we wachten op de laatste go. We hebben echter goede hoop.

zaterdagavond weten we meer.

stay tuned hou deze website in de gaten.

 

Bestel Hier te Tickets voor Bruce Katz band ft Giles Robson.

spannend.
We zijn benieuwd wat er morgen besloten gaat worden. Daarop vooruitlopend hebben we besloten het sowieso als coronaproof, zittend en op 1,5 meter te organiseren. zoals we dat ook vorig jaar ook steeds gedaan hebben.
Dat betekent wel dat er nu nog maar enkele tickets te reserveren zijn.
 
RESERVEER JE TICKET NU betaal pas aan de kassa. houd onze website in de gaten.
 
Bruce Katz – Keyboard / piano
Giles Robson – Harmonica
Liviu Pop – Drums
Aaron Lieberman Guitar – Guitar

 

 

 

Giles Robson and Bruce Katz band  14 november 2021 poster

Bruce katz krant

 

 

 

 

 

 

 

Haha, Onze lokale huis aan huis krantje is een beetje “veel” creatief geweest met de kop boven het artikel. Dit hebben wij zo niet ingestuurd ????. Feit is wel dat er een wereldact met een Allman brothers connectie op maandagavond 15 november naar bluesmoose komt. Inclusief Giles Robson Vooruitlopend op aantrekkende restricties zullen wij hoe dan ook het zoveel mogelijk coronaproof inrichten. Dat gezegd hebbende zijn er nog ongeveer 17 plekken beschikbaar. Just saying.
Dus voor de duidelijkheid..the Allman brothers treden niet op bij bluesmooseradio. Zouden we wel willen hoor. Maar wel Bruce Katz en Giles Robson.
En die komen vanuit het prachtige heaven bluesheaven festival in Denemarken waar ze twee dagen geprogrammeerd staan direct naar Groesbeek.
Don,t miss this.

Voor dit optreden is een geldige QR code noodzakelijk. Vergeet je spullen daarom niet.
Bruce Katz is een legendarische toetsenist (Hammond B3 en piano) die heeft uitgebracht 10 cd’s als leider en is verschenen op bijna 70 andere cd’s met John Hammond, Delbert McClinton, Ronnie Earl, Butch Trucks, Duke Robillard, Little Milton, Joe Louis Walker, David “Fathead” Newman, en vele, vele anderen. Hij heeft ook een sterke muzikale band gehad met de Allman Brothers Band, Hij is lid geweest van de band van Gregg Allman voor zes jaar (2007-2013), Jaimoe’s Jassz Band (2010-2015), Freighttrain van Butch Trucks Band (2015-2017) en Les Brers. Bruce ook toerde hij met de Allman Brothers.
Hij is zeven keer genomineerd voor BMA (2008, 2009, 2010, 2015, 2019, 2020, 2021) voor de “Pinetop Perkins-pianist van het jaar” award, wat het equivalent is van de “Blues Grammy’s”. Hij was ook genomineerd door Living Blues Magazine voor de prijs “Outstanding Musician (Keyboard)” in 2015 en 2019. Hij won de BMA 2019 voor “Best Acoustic Album” voor “Journeys to the Heart of the Blues”, opgenomen met Joe Louis Walker en Giles Robson en werd genomineerd voor de “Acoustic Album” award voor “Solo Ride”, zijn solo piano CD. Zijn meest recente albums zijn onder meer “Get Your Groove!” (Amerikaans Showplace Music, 2018) en zijn veelgeprezen solo-piano-cd, “Solo Ride” (American Showplace) in Augustus 2019.
The Bruce Katz Band is een originele, zeer opwindende groep van muzikanten die Blues, “soul-jazz” en New Orleans geïnspireerde rootsmuziek. Gevestigd in Woodstock, NY, Bruce Katz zijn plek in het universum is er een waar blues en de vele aspecten van Americana-muziek komen samen in een eigen stijl van originele muziek. De band heeft een handelsmerkgeluid, waarbij het B3-orgel en de gitaar worden vermengd met unieke en inventieve manieren.
De Bruce Katz Band is: Bruce Katz – Hammond B3 orgel en piano, Aaron Lieberman – gitaar/zang Ray Hangen – drums
featering Giles Robson. Ze worden deze avond extra terzijde gestaan door Giles Robson. Voor bluesmoose liefhebbers geen onbekende.
Giles Robson, winnaar van de Memphis Blues Music Award, is de eerste en enige Britse of Europese bluesartiest die op Chicago’s legendarische Alligator Records verschijnt, het meest bekende en langlopende actieve blueslabel ter wereld.
Een uniek en wereldtalent. In 2019 namen ze samen een Album op “Don’t give up on the Blues” in New Jersey. Het album kreeg ongelooflijke goede kritieke en veel airplay. Nu zijn ze voor het eerste samen in Nederland in deze samenstelling. Mis het niet!

Dit bericht is geplaatst in Podcasts. Bookmark de permalink.