Opnames Sean Chambers 15 mei 2019 – VOL –

Schrijf je in voor de reserve lijst.

Volgende week woensdag 15 mei om 20:00 zal Sean Chambers voor de camera’s en microfoons van Bluesmoose Radio staan. We kunnen nu zeggen dat het een volle bak zal worden. alle tickets zijn weg.

Maar blijf af en toe kijken naar ons ticket-reserveringssysteem. Als iemand plots niet zou kunnen dan kan hij zijn ticket weer beschikbaar stellen. Maar vooralsnog gaat het Bordje “VOL” op de deur. Ook kun je via ons reservering-systeem je interesse kenbaar maken voor een evt reserve lijst. Mochten zich in deze laatste week nog eens 100 gegadigden melden kunnen we nog besluiten wat we gaan doen.

de voorpret is er al.

Sean Chambers is een bluesgitarist die zoals zovele zijn carrière begonnen is bij een van de grootheden uit vervlogen tijden, in dit geval Hubert Sumlin. Daar was hij gitarist en bandleider van 1998 tot 2003. In 2003 bracht hij zijn eerste solo album uit die goed werd ontvangen en de weg vrijmaakte voor zijn solocarrière. Daar is hij nu aanbeland bij zijn zevende cd ‘Welcome To My Blues’. Net als zijn vorige, erg succesvolle cd ‘Trouble & Whiskey’ is deze cd geproduceerd door Ben Elliot bekend van zijn werk met o.a. Eric Clapton, Keith Richards, Billy Gibbons.

sean chambers 15 mei 2019 poster sold out

Dit bericht is geplaatst in Podcasts. Bookmark de permalink.