Monti Amundson Live CD opnames 31 mei 2017

Bluesmoose radio is het populaire Blues programma bij Omroep Berg en Dal, GL8 en omroep Maasduinen. In de regio veelbeluisterd en ook op Itunes en online is Bluesmoose radio een van de beste beluisterde bluesprogramma’s wereldwijd. Inmiddels al bijna 14 jaar in de ether. Bluesmoose ontvangt gemiddeld een maal per maand een Live blues artiest waarvan opnames gemaakt worden voor hun radioprogramma. Ook worden er video-opnames gemaakt die ook geregeld bij Omroep berg en dal Tv te zien zijn. Inmiddels zijn er meer dan 90 blues artiesten live bij Bluesmoose radio geweest.
De Bluesartiesten weten de makers van Bluesmoose radio steeds beter te vinden. Inmiddels zijn er al 5 Live cd’s door artiesten uitgebracht van de opnames van Bluesmoose radio. Op woensdag avond 31 mei 2017 is de Amerikaans Blues gitarist Monti Amundson te gast.
Monti Amundson oftewel Big Monti doet bij blueskenners die de jaren 90 hebben meegemaakt zeker een belletje rinkelen. Met The Blubinos bracht de Amerikaanse gitarist en zanger, succesvolle albums als The Mean Eighteen (1991) en I See Trouble (1996) uit. Het leverde hem vergelijkingen op met Stevie Ray Vaughan en Johnny Winter. Ondanks dat Big Monti niet het zelfde commerciële succes behaalde als bovengenoemde legendes bouwde hij wel een stevige live reputatie op in de VS en Europa.

De afgelopen jaren was het echter stil rondom Big Monti, die zich door een slepende ziekte genoodzaakt zag zich terug te trekken. Nu is hij weer helemaal terug van weggeweest en komt hij eindelijk weer naar Europa. Verwacht een avond vol intense roots en rock-‘n-roll van een gedreven performer, die je met zijn vurige gitaarspel en dito power stem tot diep in je ziel raakt. Van deze opnames zal een Live –cd gemaakt worden. Bij een Live opname hoort natuurlijk publiek.

Publiek is welkom, entree is gratis. Aanvang is stipt 20:00 tot maximaal 22:00 uur in Cafe bar de Comm, Dorpsstraat 12 te Groesbeek. Opgeven via info@bluesmoose.nl is gewenst. Meer info op de website www.bluesmoose.nl

Monti Amundson 31-5-2017 bmcafe

Dit bericht is geplaatst in Podcasts. Bookmark de permalink.