Opnames Beaux Gris Gris en Guy Forsyth – Sold out

Opnames Beaux Gris Gris en Guy Forsyth – Sold out

het zit vol. al onze beschikbare kaarten zijn vergeven. alleen slijmen bij ons zal misschien nog werken. of een mailtje naar info@bluesmoose.nl en we zetten je op een reservelijst. Voor als er iemand dood gaat die een kaartje heeft of zo. Gelukkig wordt het opgenomen en kun je het later toch terug zien en beluisteren.

Sommige bands behoeven geen introductie zoals “The hoax”.

Beaux Gris Gris daarentegen behoeft dat (nog) wel. Beaux Gris Gris & The Apocalypse is het nieuwe blues-project van The Hoax’s ‘founding member’ Robin Davey’. Hun nieuwste single Do not Let The Bastards Drag You Down werd door het Britse Blues Magazine aangekondigd als een “Blues Anthem voor onze tijd”, ze vervolgden: “Een frequente kritiek op nieuwe bluesmuziek is dat het saai en gepolijst is – dat het geen grit bevat en ziel en zegt eigenlijk niks … Beaux Gris Gris & the Apocalypse – een Anglo-Amerikaanse bluesgroep gebaseerd in Californië maar geïnspireerd door de muziek van New Orleans – zijn een grote uitzondering”. Naast Robin Davey zal ook Mark Barret van the Hoax de drums teisteren. Niemand minder dan de keyboard tovenaar van Robert Jon & The Wreck, Steve Maggiorra zal achter de zwart-witte toetsen plaats nemen, Ali Coyle op bass en als frontvrouw de flamboyante Greta Valenti. gezegend met een misthoorn van een stem. Over zangvolume gesproken. frontman van DVL en de hier o zo geliefde Guy Forsyth komt al een dag eerder voor hun gezamelijk DVL concerten naar Nederland om effe een paar nummers mee te spelen en zingen. Kortom een muzikale bonus. Van sommige optredens weet je op voorhand dat ze legendarisch gaan worden. Dit is er zo eentje. Walter Trout omschreef het gitaarwerk van Robin Davey als “Fucking Cool”

Beaux Gris Gris’ nieuwe album kan op die avond verkregen worden. Een handtekening is dan zo gezet.

Een beetje enthousiast publiek is altijd welkom. maar wees snel de laatste gratis kaarten kunnen nu gereserveerd worden. reserveer Hier Tickets

Dat zowel Greta en Robin hele goede video’s kunnen maken kunt u hieronder zien.

beaux gris gris Timeline

Dit bericht is geplaatst in Podcasts. Bookmark de permalink.