Interview Ralph de Jongh. 3 new cd’s

De Kerstman was vroeg dit jaar. Hij kwam hoogstpersoonlijk 3 cd ’s bij mij thuis afleveren. Tja en als hij er toch is heb ik hem even persoonlijk aan de tand gevoeld. Gewoon bij mij thuis lekker relaxed aan de keukentafel. Kopje warm water erbij.
Ralph de Jongh heeft maar liefst 3 geniale cd’s uitgebracht. 5 schijfjes bij elkaar. WoW. Een uitgebreide videosamenvatting is in de maak en binnenkort te bewonderen.
Nu eerst maar eens beluisteren.
*Slow Turtle Sundance (16 tracks)
*Breath of Live (dubbelaar)
*Live (dubbelaar)

1,5 week geleden deed ik een verrassings interview bij mij thuis met Ralph de Jongh. Leen Wander nam het op op video en moest als close buddy gedwongen ook aan het interview deelnemen. Zoals eerder al met Ralph werd het een relaxed en interessant gesprek. Wat voor 15 minuten gepland was, werd allengs meer dan een uur. Inmiddels hebben nu ook de cd’s kunnen beluisteren. Deze zijn inderdaad verschillend van aanpak en sound, maar gelukkig de “Ralph de Jongh emotie en geluid” zit er onvermijdelijk en perfect gedoseerd in. Complimenten ook aan Leen Wander, we weten hoe het is om 5 camera”s achteraf te moeten mixen.
Een gesprek met Ralph. anytime!!!

ik wens hem en Moon alle geluk van de wereld. En voor de creativiteit in de blues zo af en toe een dipje. (heel af en toe)

Dit bericht is geplaatst in Podcasts. Bookmark de permalink.