HET GAAT DOOR! Bruce Katz en Giles Robson live at bluesmoose radio 15 november 2021 aanvang 19:30 uur

Een bericht van Bluesmoose Live betreffende Bruce Katz band & Giles Robson live @ Bluesmoose 15 november 2021.

Het gaat door. Maar vanwege de nieuwe corona maatregelen hebben we wat aanpassingen moeten maken.

Allereerst het is een verplicht zitten concert. Daarnaast zal er een QR check bij de ingang plaatsvinden. Vergeet de benodigde spullen dus niet. Handen desinfecteren. We hebben ook besloten een opstelling te maken waarbij men zoveel mogelijk 1,5 meter uit elkaar kan zitten. Dit was niet verplicht maar doen we toch om dat het kan. Een mondkapje mag u dragen als u dat wenst. De Bluesmoose concertzaal kent een luchtverversingssysteem dat goed is voor 1700 ! aanwezige personen. dus we ventileren goed.

We beginnen wel iets eerder dan normaal.

Het aanvangstijdstip is 19:30 uur geworden. Vanaf 18:45 mag u al naar binnen en lekker warm een plaatsje uitzoeken. We verwachten vanwege de QR check ook wat meer tijd nodig te hebben bij binnenkomst.

Daarnaast gelden de algemeen geldende regels ook hier, dus blijf thuis bij klachten en laat u testen. annuleer uw bestelling.

Het Horeca gedeelte zal gesloten zijn ( vanaf 20:00 uur)

U kunt parkeren bij de Jan Linders /Aldi of op het Marktterein spoorlaan.

Wij, de Bruce Katz band en Giles Robson kijken er echt heel erg naar uit en heten u wlekom in de Bluesmoose Concertzaal, pompweg 2b groesbeek.

met de beste groeten

het bluesmoose team

door annuleringen zijn er nog een aantal tickets beschikbaar reserveer ze hier: Bestel Hier te Tickets voor Bruce Katz band ft Giles Robson.

 

Giles Robson and Bruce Katz band  15 november 2021 poster corona seated concert

Dit bericht is geplaatst in Podcasts. Bookmark de permalink.