Geen Bluesmoose fest op 27 april 2014

Geen Bluesmoose fest op 27 april 2014

Afgelopen week wilde wij de line-up van het bluesmoosefest 2014 afronden maar werden geplaagd door wat tegenslagen. De 1e tegenslag was het wegvallen van een beoogd sponsor. (failliet) De 2e was het afzeggen van twee acts die we graag over wilden laten komen uit de USA. En als 3e trok de gezondheid van Rob en de drukke werkzaamheden van Gerrie en dusdanige grote wissel op de organisatie dat we hebben moeten besluiten dit jaar ervan af te zien.

Na 2 jaar veelal veel tijd en eigen geld erin gestoken te hebben in het festival was het onoverkomelijk eerst een goede financiële basis onder het festival te krijgen. Dit is helaas zonder sponsor onmogelijk gebleken. Wij van Bluesmoose proberen altijd een goede kwaliteit na te streven dat kwam nu in het geding.

Wij gaan eerst de organisatie uitbreiden, verder met het zoeken van een Blues gekke sponsor en proberen dan de derde editie op poten te zetten.

Uiteraard vinden we dat jammer temeer omdat we te gast waren op het mooiste festival terrein van Nederland bij Hotel de Wolfsberg waarmee we altijd goed samengewerkt hebben.

We houden u op de hoogte hoe verder, maar we kunnen u verzekeren dat we binnenkort ook met heel goed nieuws voor de live blues in Nederland gaan komen. Daarover binnenkort meer.

Onze radioshows en Bluesmoosecafé opnames blijven onveranderd van hoge kwaliteit en met liefde en plezier gebracht.

Niet getreurd, ook dat is blues zullen we maar zeggen.

Dit bericht is geplaatst in Podcasts. Bookmark de permalink.