10 juni: Ryan Mcgarvey te gast bij Bluesmoose radio LIVE (in de nachtwacht – de linde Groesbeek)

Vrijdag 10 juni: Ryan Mcgarvey is te gast bij Bluesmoose radio LIVE. dus nog maar enkele dagen… dan is Amerikaans supertalent Ryan Mcgarvey te gast bij Bluesmoose radio. Het wordt een hele speciale opname. Nniet zoals gewend in de Comm, maar in de prachtige zaal de nachtwacht van de Linde, Cranenbugsestraat 33, te Groesbeek. Uiteraard worden daar opnames van gemaakt maar iedereen die deze amerikaanse supergitarist van dicht bij wil mee maken is welkom. Het wordt een warming up gig voor zijn europeese tournee. Laat je echter niet bedriegen door het woord warming up. Deze amerikaan is het gewend om 3 a 4 uur live te spelen.!!! We zijn benieuwd wat die in Groesbeek gaat doen.
Een dag later staat op het grote Duitse Groslch bluesfestival van Schöppingen voor het eerste officiel optreden in Europa en Duitsland, echter in Groesbeek zal ie zijn eerste officieuze tonen op het europeese vastenland laten horen.
Op zondag 12 juni is ie in cafe VOFde poort in Mook(NL) voor het eerste officieel te aanschouwen, Onze vrienden van Blue Monday spelen de support. ga dat zien.

Bluesmoose Bookings radio is dan ook trots voor Ryan een 10 daagse tour geregeld te hebben samen met Manni Kusters en natuurlijk het Grolsch Blues festival in Schöppingen (zij hebben hem naar Europa overgehaald)

aanvang 20:30 uur. geen entree. Zoals altijd is iedereen welkom bij onze radio opnames van Bluesmoose café.http://guitarinternational.com/2010/06/08/ryanmcgarvey/

Dit bericht is geplaatst in Bluesmoose cafe met de tags . Bookmark de permalink.