Bluesmoose Café – Live recordings

 • woensdag 19 januari 2022 – Vanesa Harbek (ARG)
 • zondag 6 februari 2022 – King of the World
 • woensdag 16 maart 2022 – Beaux Gris Gris & the Apocalypse Klik Hier voor tickets
 • (kosten zijn 15,00 euro aan de kassa pas te betalen.)

 • Dinsdag 22 maart 2022 – Chris Bergson & Ellis Hooks
 • dinsdag of woensdag 12/13 april 2022 – The Atomic 44’s
 • exacte datum volgt nog

 • woensdag 20 april 2022 – Dan Patlansky Klik hier voor tickets
 • (kosten zijn 15,00 euro aan de kassa pas te betalen.)

 • woensdag 1 juni 2022 – Catfish
 • zondag 3 juli 2022 – Robert Jon and the Wreck klik hier voor tickets

 

Gemiddeld 1 maal in de maand is er een Blues Moose Café. Ontstaan uit het simpele feit dat we regelmatig bluesartiesten te gast hadden in de studio die graag live wilde spelen. We hebben het geprobeerd (accoustisch en met complete band) maar de studio’s van Omroep Groesbeek zijn voor vele zaken geschikt maar niet echt voor live optredens. Dus kwamen we uiteindelijk bij Cafe bar de Comm terecht. Op woensdagavond is normaliter de zaak gesloten en dus was dat een mooie plek voor mooie opnames te maken. Blues hoort in immers in een kroeg thuis. 1 x per maand wordt er onder auspicien van onze geluidsman extraordinaire Wim Slebus (vaak met ondersteuning van Piet Buitendijk) de boel opgebouwd om opnames te maken van wie we op dat moment ook te gast hebben. Omdat we die avond toch alles zelf onder controle hebben maken we er ook video opnames bij en dat met maar liefst 6 camera’s. Wij maken daar een mooie 1 uur durende radiospecial van. Gasten uit binnen en buitenland weten ons inmiddels te vinden. De opnames duren van 20:00 tot 22:00 uur: nooit langer!!! Deze opnames zijn puur. geen overdubs, geen namix, geen toegevoegde effecten. Blues en live in zijn meest pure vorm!!

IVM Corona is het allemaal wat anders dan anders.

Na een verplichte pauze ivm Corona kriebelt het live virus als nooit te voren bij Bluesmoose Radio.
Waren we vorig jaar al voorzichtig begonnen met akoestische solo en duo’s in de voormalige dansschool achter de Comm Nu dus Zaal de Comm. Dit jaar kunnen we daar ook grotere bands ontvangen. Er zijn wat nodige aanpassingen gedaan.
Deze opnames zullen dus vooralsnog gepland worden zoals we dat vorig jaar ook gedaan hebben als “socially distanced seated and limited audience shows
Kortom vooralsnog maximaal 50 personen zittend op 1,5 meter afstand. Reserveren verplicht en alle inmiddels bekende maatregelen van het RIVM gelden . Bluesmoose Radio en Café Bar de Comm willen dit intieme concert zo comfortabel en veilig mogelijk laten plaatsvinden.
Maar we hebben goede hoop dat er rond 21 juli meer versoepelingen zijn.
Mochten die maatregelen versoepeld dan wel verscherpt worden, bewegen wij mee. We communiceren veranderingen via de mail en onze website. houd ze dus in de gaten.
de bijdrage voor de band kan verschillen maar gaat 100% naar de band.
Reserveer nu wel, maar reken pas af op de dag zelf (betalen doe je contant en gepast aan de kassa) voor 1 of 2 personen of, indien uit één huishouden, 4 tot 5 personen aan één tafel. Het bedrag gaat volledig naar de band die momenteel alle steun kunnen gebruiken.
Wij zijn er weer klaar voor en hopen jullie ook.

 

 

wanna play at Bluesmoose radio. mail us. Zou je dat ook een keer willen mail ons gewoon effe. Wanna play in Bluesmoose cafe for a special Bluesmoose recording? just send us an email.

Wil je meer infomatie over BluesMoose Cafe, neem gerust contact met ons op. info@BluesMoose.nl

bluesmoose live 2007-2008

bluesmoose live 2009

bluesmoose live 2010

bluesmoose live 2011

bluesmoose live 2012

bluesmoose live 2013

bluesmoose live 2014

bluesmoose live 2015

bluesmoose live 2016

bluesmoose live 2017

bluesmoose live 2018

bluesmoose opnames 2019

bluesmoose live 2020

bluesmoose live 2021